Топ оферти

ДРАГИ КЛИЕНТИ,

В настоящата секция Ви представяме най-добрите ни оферти,които се отличават с доказана ефективност при изпълнение на целите на програмата WAT. Те се разрабтват от нашите американски партньори, с които вече 15 години си сътрудничим с цел да Ви осигурим най-добрия Work and Travel experience.

Топ офертите на Сенчъри БГ са услуга, за която смеем да твърдим,че е най-добрата на пазара с оглед на съотношението между цена и качество.Ние се ръководим от нашата фирмена философия за персонално отношение към всеки клиент, поради което качеството на нашата услугата е стандарт. Масовият характер на маркетинговата стратегия на повечето фирми в сферата за нас е непонятен, затова нашето мото е:

“It is our privilege to serve you”.

Ние влагаме много усилия в подготовката на студентите по програмата WAT, особено що се касае до студенти, които нямат опит в международни програми. За нас добре информираният студент е предпоставка за успех, а постигането на успех е вдъхновението, с което работим всеки ден. При подписване на договор с нас Вие получавате възможно най-професионално отношение и подготовка: нашитe кадри имат общо над 21 години опит в международни програми, което предполага изключителна рутина и компетентност. Не съществува въпрос, отнасящ се до WAT, на който не можем да отговорим! В процеса на работа с нашите клиенти се провеждат три ориентационни срещи, на които се стремим да ги информираме подробно за трите интервюта - с работодателя, със спонсора и с Консулството. Също така, в самото начало, наш служител, с филологическо образование, провежда встъпителен разговор на английски, с което целим да Ви ориентираме и насочим, така че да бъдете сигурни, че ще постигнете желания резултат.

Несъмнено е, че добрата оферта се обуславя не само от отличната подготовка, а и от няколко фактора, залегнали в договора с работодателя: бонуси, местоположение, OVERTIME, осигуряване на квартира и посрещане на летището.

  • Бонусът е обичайна практика, в повечето компании, за стимулиране на желанието за работа на служителите.Той обикновено се дава след края на сезона, като се вземат предвид общото представяне, текущите оценки и наблюденията на супервайзора. За всяка компания бонусът е различен, варирайки от 150 до 500$.
  • Ако попитате американските маркетолози кои са трите фактора, които определят успеха на бизнеса, те ще отговорят: „Локация, локация, локация“. Местонахождението е гаранция за успешна бригада и в това няма никакво съмнение, затова нашите топ оферти са позиционирани в икономически развитите центрове на САЩ, като например Вирджиния, където безработицата е под 3%.
  • Overtime предлагат не всички фирми. Някои дори следват философия към "ограничаване на извънредното" с цел икономия. Това автоматично поражда затруднения за студента, тъй като той е принуден да търси втора работа. В някои от топ офертите са включени извънредните часове, които са различни за различните компании и се изчисляват на сезонна основа.
  • Осигуряването на квартира е фактор, защото спестява много време на студентите. Пристигането на Work and Travel в САЩ е често съпровождано от близо денонощие недоспиване, часова разлика и културен шок. В този тежък момент осигурената квартира е глътка комфорт, на който можете да се насладите. Още повече наемането на собствена квартира е често не е толкова рентабилно, а в доста от случаите дори по-лошо.
  • Посрещането на летището пести време и пари на студентите. То създава едно допълнително  удобство, което го прави важен фактор при определянето на офертата.