Топ оферта

Lifeguards, Northern Virginia


Една от най-проверените и стабилни оферти със заработки ГАРАНТИРАНИ ПО ДОГОВОР от 10,000 до 12,000 долара само с една работа, с осигурено посрещане на летището, осигурени квартири, гарантиран овъртайм.Тези предимства правят офертата най-удачна и от гледна точка на джобни пари. Лека и приятна работа в условията на Американското ежедневие – басейни към комплекси от затворен тип, където собствениците или наемателите прекарват свободното си време. Изключително подходяща за развиване на езиковите умения.  Препоръчваме за студенти, които пътуват за първа година и залагат на сигурното. Гарантира се настаняване до 5 човека в една квартира , което дава възможност студентите да пътуват заедно с приятелите си.

В цената за програмата са включени курс за спасител, курс по плуване и курс по английски език .

Млада семейна компания със силен потенциал за развитие – удвоява броя на служителите си през последните 3 години , което дава възможност и на студентите за изкачване в йерархията и заемане на по – отговорни постове след добиване на опит.

20 позиции

$11.25 на час

52-60 часа на седмица

При добро представяне на работното място -  бонус на края на сезона

Осигурена квартира: апартамент за $140 на седмица, като сумата се удържа от чековете за седмично възнаграждение

Заминаване: 18- 21 май. Осигурено посрещане на летището

Локация:  Северната част на щата Вирджиния, на минути от столицата Вашингтон, където се помещават Белия дом, Линкълн мемориал и много други забележителности от Американската история. Освен като културен център, Вашингтон се подвизава и като място със страхотен нощен живот. Студентите се намират и на пешеходна дистанция от Potomac Mills – най-големият outlet mall във Вирджиния, с над 200 магазина на различни популярни марки като Saks Fifth Avenue, Bloomingdale’s, Michael Kors и др.