За нас

Century BG, Ltd. е създадена през Март 2003 г., като поема част от бизнеса на ЕТ МАР ВИК - първата лицензирана фирма в България за посредническа дейност между български граждани и Американски работодател.

Дружеството се занимава с организиране на студентски и младежки програми за културен обмен в САЩ, обучение и консултантски услуги.

Нашата мисия е да запознаем колкото се може по-добре студентите с програмата, да работим с лично отношение и загриженост към всеки един клиент, което гради и безупречната ни репутация.

Нашата цел е да покажем на студентите, че услугата за Студентски бригади може да се предлага по коректен и завършен начин, като се разграничаваме от стандартите в тази индустрия. При нас клиентите се записват за конкретна Работна оферта и знаят при подписването на договора къде ще ходят, каква работа ги очаква, при какви условия. Предлагаме проверени, препоръчани и утвърдени оферти. Обучаваме клиентите за предстоящите интервюта за работа, със спонсор и за виза, осигуряваме безплатни курсове по английски език, по плуване (за спасителските оферти). 

С нас студентите получават 100 % подкрепа по време на процедурите и през престоя си в САЩ.