Първокурсници – Предприемачи

Студентска Бригада в САЩ ?!?!

Става дума за лято 2018, което е далеч и в момента не е приоритет по никакъв начин, защото студентите първокурсници се притесняват от предстоящите нови за тях неща – квартири, текущ контрол, изпити и т.н. Но дали не пропускаме нещо…

Една от привилегиите, които ви дава образованието е да пътувате по програми, а една от най -популярните, това е студентска бригада – Work and Travel USA.

Да, можете да бъдете следващото лято в Америка и да изживеете една мечта, като същевременно изкарате и някой долар. Да, можете да бъдете с приятели от групата в една квартира. Знаете ли, че в Америка едни маркови дънки (Guess, CK и т.н.) могат да се намерят на по 20 – 30 долара, а найковете са по 30 -40? Знаете ли, че техниката (телефони, лаптопи, таблети) е почти на половин цена? А да застанеш на ръба на Ниагара или да се снимаш на One World Trade Center? Да се върнеш със самочувствие, че владееш Английски, че имаш още една гледна точка за сравнение…

С правилен подбор на фирма и оферта рисковете са незначителни, необходимо е да имате добро студентско досие – непрекъсвано образование със сносни оценки, средно ниво на Английски Език и настройка за приключения.
Да, струва и пари, доста при това. Заминаването с включени джобни е 4,000 лв, но заработките на студентите за 100 дни са обикновено над 6,7,8 хиляди долара. Има банки, които отпускат заем, който връщате чак следващата есен с оскъпяване към 300, 400 лв (а те се изкарват за 2 – 3 дни в Америка).

Време е да се настроите на бизнес вълна и да направите изчисленията дали инвестицията си струва.